Default

De kunst van de kunst

Kunst kopen

Ik gooi er even een paar woorden uit over mijn persoonlijke mening, zodat mensen tegen me kunnen zeggen “Daww je bent een sukkel.” 😛

Kunst is een ambacht bedoeld om de zintuigen te prikkelen”

Oké… niet zo veel. Kunst kan gebruikt worden om alleen de zintuigen uit te drukken, de mentale zintuigen bovenop de creatieve zintuigen. Bijvoorbeeld, geen vereenvoudigde vorm van oorlog dromen fungeert als een artistiek middel. Als je je verdiept in jazz, klassieke muziek, of welke andere scheppende kunst dan ook… als je eenmaal in die “gecomponeerde” staat komt, bekrachtigt dat je intuïtie (mentaal), wat overigens de enige echte “kunst” is die je ooit kunt doen.

“kunst is een ambacht bedoeld om de zintuigen te prikkelen”

Kunst en kunst is een gemeenschappelijk ideaal dat gebruikt wordt om de jeugd te desensibiliseren en ertoe te brengen omstandigheden van slavernij of dienstbaarheid in een of andere vorm te accepteren, want hoezeer je ook spot of wantrouwt wat je geleerd wordt, het is toevallig in zekere zin waar en hier is je vrijheid die aan je is doorgegeven van je voorouders en de voorouders van je voorouders en uiteindelijk zou je je eigen beslissingen kunnen nemen.

Kunst als slogan

“Kunst is een manier om emoties of gevoelens uit te drukken. Het heeft een einde. Het is er maar voor één reden, en dat is om de toeschouwer te behagen. Kunst is er om de toeschouwer plezier te geven.”

Ik heb nu besproken dat kunst niet alleen maar een mening of een gezegde van meesters hoeft te zijn, want dat wordt vrij volledig beantwoord in andere boeken of forumdiscussies, zoals reiger: “Ik gooi er even een paar woorden uit over mijn persoonlijke mening, zodat mensen tegen me kunnen zeggen “Daww je bent een sukkel.” 😛 en kunnen we nu alsjeblieft over het onderwerp gaan. Wat wordt er bedoeld met “kunst.” Is het wat ik wil bereiken? Is het mijn eigen plezier dat ik heb een gevoel van? Is het een afdeling van verlichting? Is het een teken van eer? Is het een signaal? Is het een plot markers?

Is het bedoeld om mij gelukkig te maken?

“Kunst wordt gemaakt om het oog te verleiden en het hart te beroeren.”

Gewoon om je een “real life” ervaring te geven voor sommigen van jullie daarbuiten, dit is wat ik heb gedaan bij het projecteren van mijn werk: Ik begon een forumdraad over Raw Wolff, getiteld “Raw Lookin’ SNAKE – An interview with Father Wolff.” En binnen een dag liepen tientallen posters door en deelden hun “ogen”. Niet alleen hebben deze indrukwekkende en soulvolle creaties mijn ziel een beetje gekalmeerd, velen van hen hebben zelfs meer mensen geïnspireerd om hun stappen op het pad van raw leWolff te uiten.

“Het doel van kunst is om mensen te laten huilen.”

Oké, mijn punt over science-fiction films was verrassend accuraat, maar hoe probeerde ik in godsnaam mensen aan het huilen te maken terwijl ik mijn werk projecteerde? Hmmm… verdomme, als je die eierstokken niet eens aan het huilen krijgt bij beeldende kunst van hoge kwaliteit, wat verwachtte je dan te bereiken? Nou… kijk zelf maar.

Een emotionele toestand teweegbrengen door middel van kunst is eigenlijk een onmogelijke missie zoals La sorte stelt: “We denken allemaal dat we de moed zullen hebben om ons beste werk te maken maar doen dat nooit…. Je kunt een foto becommentariëren om een oprechte en krachtige ervaring van het moment te hebben, maar slechts één keer. Daarna is het allemaal verdwenen alsof het nooit gebeurd is.” Precies! 🙂

Als kunstenaar zou je altijd gewoon kunnen zeggen: “Hé bedankt man, ik zou je graag op andere gedachten brengen over blablabla,” maar soms is dat niet geknipt om effectief te zijn. Waarom? Omdat wanneer kunst apparaten die ik gebruik om te communiceren, het is het levensbloed van de fysieke ervaring, de sensaties, de emoties. En als ik een persoon probeer te bedriegen of op de knieën te krijgen, is het het symptoom. Ik heb geleerd dat kunst de levensgeest stimuleert via het hart en ons op lange termijn meesleept in een ingang van verlichting.

“Kunst moet de toeschouwer iets laten voelen” ( citaat rechtstreeks uit de boeken van “Sigmund Freud”)

Als je op zoek bent naar iets om naar toe te dansen in de “Ongeziene School”, is kunst je enige kanaal. Zelfs als je een zwijgzaam persoon bent, zal kunst onmiddellijk een kanaal zijn om het eeuwige bewustzijn te bereiken dat aan ons allen kan worden gegeven of van ons kan komen door één soort werkelijkheid te willen laten heersen over allen of hen allen gelijk te maken.

“Kunst moet de toeschouwer iets laten voelen” Kunst is nooit zonder gebruik te maken van de zintuigen van de toeschouwer. En kunstenaars zijn zeer goed in het gebruiken ervan om tegenstellingen en kristallen te laten verschijnen in ruwe 24W getoond op een brede verzadiging. Vergeet niet dat dergelijke raadsels ook gebruikt kunnen worden in de context van de sociale instellingen waar we van houden.