Default

Zanger gezocht

Zanger gezocht

Zanger gezocht

Heb je altijd al willen zingen. Barry White zo je wilt. Maar als je denkt dat je er niets aan hebt gedaan, staan ​​we voor je klaar. We hebben een studio in Villa Anita, Las Vegas. Waarom stelt u uw hart niet op uw gemak en laat u uw demo opnemen in onze stijlvolle studio?

Aandachtspunten bij het kiezen van een muziekstudio:

1. Als je alles alleen doet, dan is de taak te groot en moet deze door iemand anders worden verzameld zodat je het op een cd kunt zetten.2. U moet er ook zeker van zijn dat u vertrouwd bent met alle mensen die de opname voor u zullen doen.3. U dient uw eigen vervoermiddel mee te nemen naar de studio zodat u uw eigen werk mee kunt nemen naar de opname.4. U moet akkoord gaan met een bepaalde tijd die zich herhaalt en niet kan worden gewijzigd.5. U moet op tijd op uw geplande opnametijd verschijnen.6. Je gaat je nummer opnemen, zodat je klaar bent om met je begeleidingen te gaan.

Uit het bovenstaande kunt u zien dat het proces eenvoudig is en dat u alleen een studio hoeft te huren voor een korte opname van uw cd. Van het begin tot het einde zijn de instructies hetzelfde.

Voeg je stem toe aan de muziek die je hebt geschreven met een zuivere en vloeiende stem. Experimenteer met de instellingen om te bepalen hoeveel u uw stem comfortabel kunt belasten zonder deze te veel te belasten. Neem de tijd als je zingt. Voeg geen geluiden toe of overdrijf ze niet, tenzij je in staat bent om dit op een positieve manier te doen. Collins was geliefd om zijn warme stem. Zijn stem was zo goed geschetst dat je hem kon oppikken door hem gewoon te horen zingen. Als je oefent door te zingen, dan zou je vanuit je hart moeten zingen.

Terwijl je met de muziek experimenteert, voel je het ritme, de toon, het maakt niet uit. Als je je bij al deze dingen op je gemak voelt, dan had je dat in de eerste plaats moeten schrijven. Als je dingen begint te zeggen als "oh, ik hou van dit deel", of "Ik hou van dit deel", voordat je het nummer echt hebt voltooid, dan span je je stem in.

Onthoud dat als je iets te zeggen hebt, de manier waarop je het zegt je een geweldige zangeres zal maken. Als je weet dat dat deel van het nummer in het refrein zal zitten, dan zul je veel gemakkelijker naar het refrein kunnen gaan.

Hoe zit het met de andere delen van het lied? Je weet wel, de dingen die niet zo goed bij de stem passen. Dat zijn dingen die je zelf moet beslissen. Als je weet dat het volgende deel een refrein zal zijn, dan weet je wat je daar moet doen. Zo niet, schrijf het dan nog eens op.

Als je hebt besloten waarover je gaat schrijven, moet je Haley's nummer 5 leren gebruiken. Selecteer het refrein en schrijf vier maten van het volgende. Als het refrein bijvoorbeeld A is en je hebt besloten dat het A zal zijn en vier maten is genoeg, dan kun je schrijven:

Een avondwacht —————–

1. (Speel 2 maten) Hang je hoofd, Tom Dooley

2. (Blijf op 1 bar)WatBeginner VioolBOOM+BOM

3. (Stop op 2 maten) Fiddle rond (bye-bye)

4. (Speel 2 maten) Hang je hoofd, Tom Dooley

5. (Stap 1 balk af) Hoe gaat het, Marlin?

6. Beantwoord deze vraag eerlijk, denk goed na over wat je wilt zeggen. Schrijf het op en plaats het in de "Bewerkt opslaan". Het volgende dat u moet doen, is een beetje subtieler. Haley's nummer 5 komt steeds weer naar me toe. Het is een leuk ding om over te spelen, omdat het me helpt om in het gevoel van de viool te komen. Ik gebruik het keer op keer. Een ander ding dat je kunt doen, is dit keer op keer oefenen. Ik noem het de drie minuten viool (omdat het eigenlijk de drie minuten zijn die je moet spelen om het te laten komen zoals ik het wil).

Dit is allemaal wat ik doe terwijl ik in een stoel zit met mijn viool, wachtend op inspiratie. Spelen en oefenen is de sleutel tot bijna alles in het leven, vooral een carrière. Natuurlijk zijn zaken en carrière heel persoonlijk en daarom moet je jezelf kunnen vertrouwen en het hart van een muzikant hebben. Als je elke dag oefent, zou je dan niet al goed op weg moeten zijn? Zo niet, en je weet dat je een doel hebt om uren en geld aan muziek te besteden, dan heb je nog een weg te gaan en om daar te komen. Je moet gaan zitten en de spiegel beantwoorden en jezelf weten, "kennen".